Alena Ďuránová prešla z Divokých koní do ZOO prerodom: Hrá „hipisáčku“ s dredmi!

Oproti Simone to je poriadna zmena.

Fanúšikovia Alenky Ďuránovej sa majú na čo tešiť. V novom seriáli ZOO, ktorý štartuje na obrazovkách televízie JOJ už 11. januára, si zahrá svoju menovkyňu Alenku, s ktorou má však spoločné asi iba to meno. Už na prvý pohľad vám musí byť jasné, akým prerodom prešla od Simony Kozákovej, jej hrdinky z Divokých koní. „Je to free, hipisácka ženská, ktorá, nechcem povedať, že jej nezáleží na outfite, lebo toto, čo má na sebe, sa jej páči. Tým, že je ošetrovateľka a stará sa primárne o zvieratá, nie je pre ňu dôležité stráviť ráno hodinu pred zrkadlom a v skrini, aby si vyberala, čo sa jej hodí alebo nehodí. Musí to byť pohodlné a čo najskôr oblečené, aby utekala do práce,“ hovorí o svojej hrdinke Alenka.

Najmarkantnejšou zmenou na nej sú pravdepodobne dredy, ktoré sa ale nestali súčasťou jej bežného života, iba filmárskou rekvizitou. „Čo sa dredov týka, tie sú podľa mňa fantastické a absolútne ju vystihujú. V súkromí by som si niečo také nikdy nedala, pretože to svrbí. Neviem, ako to nosia tí ľudia v uliciach,“ prezradila o svojom novom seriálovom štýle Ďuránová a vzápätí nám aj ukázala, ako si seriálové vlasy aplikuje: „Sú to také klipy, ktoré sú okolo celej mojej hlavy.“

Nezabudnite, že ZOO štartuje už 11. januára na JOJke!

?theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Stali ste sa už fanúšikom seriálu na facebooku? Dominika Richterová vám prezradí, ako prebiehajú zásnuby u tučniakov!