Pauhofová ako Koleníkov kontrast: Racionálna puntičkárka so životom pod kontrolou

Ako si budú rozumieť?

Táničku Pauhofovú, obľúbenú herečku doma na Slovensku aj v susdenom Česku, uvidíte na obrazovkách televízie JOJ v seriáli ZOO ako Dominiku Trnovskú, mladú pracovníčku, ktorá si s hrdinom v podaní Jána Koleníka skôr, aspoň spočiatku, nebude rozumieť, pretože akčnému hrdinovi s výbušnou povahou sa stane neželaným kontrastom. “Dominika je veľmi starostlivá, povedala by som, že až puntičkárska. Veľmi rozumná, racionálna žena, ktorá má rada veci pod kontrolou. Príchodom Petra sa sa veľa v jej živote zmení,” hovorí o svojej hrdinke Táňa Pauhofová. 

Táňa je mimoriadne zaneprázdnená herečka, ktorá z časových dôvodov musí odmietať mnohé pracovné ponuky. Preto nás zaujímalo, čo ju presvedčilo na to, aby prijala práve ponuku do ZOO. “Mala som pocit, že by sme sa mohli pokúsiť vytvoriť iný seriál, ako momentálne bežia. Niečo milé, láskavé, so zvieratami. Že by sme tú našu ZOO mohli priblížiť ľuďom. Myslím, že to aj ľudia môžu vnímať pozitívne a ZOO to veľmi pomôže. Tešila som sa na tím ľudí, na svojich kolegov a snáď to vychádza,” prezrádza. 

Aj pre ňu je práca so zvieratami neľahkou výzvou, najmä keď zvieratá odmietajú spolupracovať: “Zvieratká sú najrozkošnejší hereckí kolegovia, akurát trošku náročnejší, lebo sa im nedá argumentačne vysvetliť, prečo by mali robiť to alebo ono. Je to viac menej o tom, ako sa tie zvieratká momentálne cítia a my sa im snažíme, v rámci možnosti scenára, prispôsobiť.”

Tánička patrí k tým členom tímu ZOO, ktorým sa pošťastilo vybrať sa na nakrúcanie v Afrike. Čo hovorí na tento zážitok? “Afrika bola úžasná. To bol nádherný výlet, popri ktorom sme, myslím, natočili veľmi pekné veci do tohto seriálu. Ono tá scenéria a tie zvieratá sú naozaj úchvatné. Ja si pamätám, že keď som tam prišla a prebehlo okolo mňa prvýkrát stádo zebier, tak som myslela, že sa zbláznim. Bol to naozaj nádherný zážitok, je škoda, že to trvalo tak krátko,” dodáva na záver rozhovoru a my na záver článku dodávame, že na seriál ZOO sa môžete tešiť už 11. januára.

?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Pridajte sa k nám na facebooku, kde vám Táňa Pauhofová prezradí, ktoré zviera je nesmrteľné!