Kto je najdôležitejší zamestnanec ZOO? Prekvapíme vás, ale riaditeľ to rozhodne nie je

Stvárňuje ho Oldo Hlaváček.

Kto je najdôležitejší zamestnanec v našej seriálovej ZOO? Ak ste tipovali riaditeľa, ste na omyle!  Najdôležitejšiu pozíciu predsa zastáva vrátnik, ktorý vie vždy o všetkom a dokonca dokáže poučiť svojho šéfa, že by mohol svoju riaditeľskú robotu robiť oveľa lepšie! Toho seriálového vrátnika, ktorý sa volá Julo, stvárňuje sympatický herec Oldo Hlaváček a na pľaci mu sekunduje papuľnatý papagáj Hugo. „Účinkujem s papagájom. Nevedel som, ako taký papagáj žije a správa sa, vďaka ZOO som sa to dozvedel. Hrám postavu vrátnika, ktorý žije s papagájom 30 rokov! Je to tvor, ktorý sa správa skoro ako človek. Už ma ďobol do oka aj do ruky, ale je to fajn zvieratko,“ hovorí pán Hlaváček o svojom hereckom kolegovi.

Nakrúcanie seriálu spojeného so zoologickou záhradou mu je mimoriadne blízke, pretože so samotnou bratislavskou ZOO, kde sa seriál nakrúca, ho veľa spája. „Keď som sa dozvedel, o čom to bude, pre koho to bude, tak som sa veľmi potešil. Lebo jednak, bývame vedľa zoologickej záhrady, žijeme s ňou. Prišla k nám odtiaľ opica aj páv. Ja sám som krstil v ZOO medvedíkov aj ďalšie zvieratká s pani riaditeľkou.  Teraz sa tam chodím prechádzať s vnučkou,“ skonštatoval.

Jeho seriálová postava vrátnika Jula prinesie do ZOO veľa vtipných momentov. Sledujte nás už zajtra o 20:35 na JOJke, štartuje ZOO!