Sú sestry a predsa je každá iná: Ktorá získa krásavca Petra?

Zoznámte sa s rodinou Trnovských!

Seriál ZOO, ktorý štartuje už dnes o 20:35 na JOJke, bude nielen o exotickom prostredí horúcej Afriky a úžasných obyvateľoch zoologickej záhrady, ale hlavne o rodinách a ich osudoch. Konkrétne v centre diania sú dve rodiny:

Balážovci – ktorých sme vám predstavili v predchádzajúcom článku

Trnovskí –  o ktorých si viac povieme práve teraz:

Na čele rodiny stojí vdovec  Mikuláš Trnovský, nadovšetko milujúci otec svojich troch detí: Dominiky, Lucie a Riška. Mikuláš je podnikateľ, ktorý sa po smrti manželky zameral na rodinnú reštauráciu. Jeho tri ratolesti sú pre neho všetko, hoci každý zo súrodencov je iný a na každého kladie iné nároky: S dcérou Dominikou si po smrti matky k sebe nevedeli nájsť cestu. Mladšia dcéra Lucia je trochu pojašená študentka práva, ktorá prechádza vďaka otcovým peniazom. Najmladší Riško žije tak trochu vo svojom svete a Mikuláš najmä od Dominiky očakáva, že na neho dá pozor a postará sa oňho.

Dominika to má zo všetkých troch najťažšie. Nemusí čeliť len rodinným starostiam, ale aj problémom v práci. Je vyštudovaná biologička tesne pred obhajobou záverečnej práce o správaní vyšších primátov. Momentálne robí v ZOO výskum a popritom si ako každé leto privyrába ako sprievodkyňa po ZOO.  S Petrom, ktorý sa vracia z Afriky, si tak trochu nepadnú do oka. Vlastne skôr vôbec. Zato Lucií sa Peter začne okamžite pozdávať. To, ako sa bude vyvíjať osud rodiny Trnovských a vzťah Petra s Dominikou, môžete sledovať už od dnes, nenechajte si ujsť premiéru ZOO o 20:35 na JOJke!

Pre najnovšie informácie o seriáli dajte LIKE oficiálnej stránke ZOO na facebooku!