ZOO - koleník s pumou

Diváci na adresu ZOO nešetria superlatívmi: Vaše komentáre na facebooku nám urobili obrovskú radosť

Za vašu podporu ďakujeme!

ZOO, seriálová novinka televízie JOJ, odštartovala úspechom. Svedčia o tom najmä prvé reakcie divákov, ktoré iba pribúdajú od včerajšieho večera. Seriál z prostredia zoologickej záhrady plný rozkošných zvierat si vás získal od prvej minúty a veríme, že mu zostanete verní aj v ďalších epizódach. Ešte sme iba začali, čaká nás úžasná séria plná fantastických okamihov, pôsobivých záberov a skvelých hereckých výkonov. Perfektné, krásne, výnimočné, vynikajúce – nešetríte superlatívami a seriálu ZOO dávate tie najúžasnejšie možné prívlastky. To všetko sme našli na oficiálnom facebooku ZOO, takže ak sa aj vám seriál páči, pridajte sa k nám!

Prečítajte si komentáre, ktoré nám urobili krajší deň a nezabudnite, že ZOO pokračuje už dnes o 20:35 na JOJke!

Kristína Kika Balajová: nevtieravý, pekne sa vyvíjajúci dej, po náročnom dni príjemné na pozeranie a oddych pri telke... osobne mám veľmi rada levy a iné exotické zvery, takže som rada, za takýto seriál. Ešte keby tam boli aj ponúknuté nejaké zaujímavosti o tom zvierati, len tak počas deja niekde v konverzácii tak by to bolo ešte lepšie. Dnes spomenuli, že hady majú veľmi krátkodobú pamäť.

Nata Hostovecka: ZOO je super! To sa ozaj podarilo, skvelí herci, pekný scenár, super akcie so zvieratami... teším sa na ďalšie pokračovania.

Drahomíra Semanová: Kráááásny seriál - akurát pre mňa, keď vidím tie zvieratká.... Dobré obsadenie hercov, skvelá hudba aj dobrý príbeh 

Alena Krišková: Nemám rada televízny seriál ale tento je niečím výnimočný, výborné obsadenie hercov, príroda, ZOO, srdečná gratulácia Tv Joj !

Vladimír Balint: Jojka, ja žasnem. Skvelé herecké obsadenie, zmysluplný dej, nádherné exteriéry, logické texty, zábavné, vtipné, zmysluplné. A vhodná hudba k deju. Už som si ho obľúbil. Po Naši, máte ďalšie terno. Ďakujem.

Slavka Szokolová Heringhová: super, niečo úplne nové, zvieratká a naši herci veľmi exotické.....scéna na letisku ako prežívali úmrtie vtákov a následne našli opičku v kufri

Michaela Procnerová: Tento rok bude patriť zrejme vám x začali ste sitkomom Naši, pokračujete ZOO, fakt na 1 *

Lucia Babjakova: Skvelý seriál, pekné zvieratká, skvelé herecké obsadenie a zaujímavá zápletka...teším sa na ďalšiu časť:)

Monika Gajdošová Luberdová: Mojim deťom sa najviac páčilo, keď papagáj poslal fúzatú beštiu niekam, pekný seriál. Pozerali sme ho všetci spoločné a to sa často nestáva.

Dia Kosztúrová: Výborne,  dúfajme JOJ, že to pekne takto potiahnete minimálne rok!

Vlaďka Masárová: Kráásne, milé, super herci, tie zvieratká sú tam samozrejme naj, teším sa už na ďalšie časti

Dominika Domcha-Ziva Zelinková: Nečakala som, že niektorá TV konečne prestane z usoplenými seriálikmi, ale toto vyzerá zatiaľ super, vtipné aj trochu dramatické... Držím palce nech to tak ide ďalej!

Enrik Enrique Pavlusík: Je to TOP zo všetkých doterajších seriálov. Konečne niečo iné ako len intrigy :-)

Ondřej Hanuliak: všichni se můžou jít schovat toto je báječně udělaný seriál a doufám, že vydrží co nejdéle-takový seriál nemáme ani v čr prostě MÁME RÁDI/MILUJEME ZOO !!!

Ivana Domaníková: Vynikajúce!  Perfektný námet, krásne prostredie, skvelý herci a hlavne, tie zvieratá sú top !!!  gratulujem, myslím že to bude mať veľký úspech, JOJ opäť nesklamala