Pauhofová by chcela podmienky zvieracích hercov: Hrajú 15 minút a hodinu oddychujú

Zvieratká v ZOO sa majú ako v bavlnke.

Tánička Pauhofová, predstaviteľka hlavnej hrdinky seriálu ZOO Dominiky Trnovskej, si pri príležitosti štartu seriálu ZOO na obrazovkách televízie JOJ zavolala s Mišom z dvojice Mišo a Monarádia Expres, aby im čo-to porozprávala nielen o samotnom seriáli, ale aj o jeho nakrúcaní a o práci so zvieratkami. Práve zvieratá boli jeden z faktorov, ktoré ju presvedčili, aby práve na ponuku do seriálu ZOO povedala áno aj napriek tomu, že podobné televízne role dlhšie odmietala. No neboli jediným faktorom: „Zvieratká zohrali svoju rolu, ale dostala som ponuku pracovať na seriáli, ktorý by mohol byť iný ako ostatné. Po dlhej dobe odmietania som sa rozhodla povedať áno.“

Aj podľa reakcií divákov môžeme usúdiť, že sa tímu seriálu ZOO podarilo naplniť ich plány aj divácke očakávania. Veľkou časťou úspechu seriálu sú samotné zvieratá, ktoré vystupujú ako hrdinovia deja. Ten sa prispôsobuje tomu, akú majú práve náladu. Kosmáč Mišo alebo nosáľ Igor nie sú profesionálni herci, no napríklad opičky, ktoré ste videli v upútavkách, majú s herectvom veľké skúsenosti. „Na nakrúcaní upútaviek sme boli komparz my. To boli cvičení, profesionálni herci. Keď som videla, čo dokážu, padla mi sánka. To si ani nevieš predstaviť. Ale tieto zvieratká majú úplne iný pracovný režim ako my. Oni 15 minút hrajú a potom majú hodinu voľno. Neviem, či by som to nezaviedla aj u nás, celkom sa mi to páči,“ dodáva s úsmevom Tánička.

My dodávame, že ZOO pokračuje v pondelok o 20:35 a seriál môžete sledovať trikrát týždenne od pondelka do stredy na JOJke!