zoo - dominika a peter

Spoločný nepriateľ robí z protivníkov spojencov: Na čom sa Dominika a Peter zázračne zhodnú?

Možno budú niekedy aj priatelia...

PeterDominikou objavili čip, ktorý má malý opičiak Miško vo svojom tele. Petrovi sa nepozdáva a spolu s Dominikou trvajú na tom, že čip treba vyoperovať. Veterinár Zdeno sa na túto úlohu dá, no Dominike sa nepáči, aký prístup má zvierací doktor ku svojmu pacientovi. V celej situácii jej je veľkou oporou Peter a ona je aspoň na chvíľu ochotná priznať, že dobrodruh, ktorý nikdy nekoná s chladnou hlavou, nie je až taký idiot, ako sa o ňom pôvodne domnievala.

Ičo sa prizná mame, že všetky peniaze míňa na frajerku. Vilma sa snaží zistiť, ktorá zo žien v ich okolí je tá šťastná vyvolená. Ošetrovateľka Alena si myslí, že Ičo chodí s hovorkyňou Robertou. Neváha a o svoje dohady sa podelí s potenciálnou svokrou. Dojatá Vilma konfrontuje Robertu.

Zoli dostáva rozsudok – ostane v domácom väzení. Má však nádej, skrinka na monitorovanie nemusí byť u neho doma. Bojí sa totiž, čo na to povie Helga. Pred ňou ešte stále zatĺka a klame. Musí vymyslieť, kam si monitorovací systém umiestni. A najradšej by bol, keby ho mal v práci. Stano ho však varuje, táto lož sa nedá dlho udržať. Všetko môže stroskotať, keď Helga navštívi Zoliho v práci...

Sledujte ZOO už dnes o 20:35 na JOJke!