ZOO - box

To bude boj! Peter a Miro skončia v ringu, ktorý vyhrá a kto zostane porazený?

Bratská láska má veľa podôb.

Napätie medzi bratmi Balážovcami sa dá už doslova krájať. Miro sa celý život cítil ako podceňovaný a nemilovaný syn v zrovnaní s mladším Petrom a od návratu dobrodružnejšieho Baláža z Afriky mu svoju krivdu dáva najavo pri každej možnej aj nemožnej príležitosti. Peter to už nedokáže ďalej znášať a rozhodne sa, že si to s bratom vyrieši „ručne-stručne“. Vyzve ho na súboj v boxerskom bringu. Miro sa nenechá zahanbiť a výzvu prijme. Ako dopadne tento bratský súboj? Isté je, že aj napriek rodinným zväzkom nedokážu hrať fér a viacerí asi už viete, kto bude favoritom tohto boja...

Zdeno konfrontuje Dominiku. Už veľmi dobre vie, že sa na neho mladá zoologička sťažovala. Dominika je však na seba hrdá, jej práca postupuje podľa jej predstáv a cíti, že so sebou môže byť spokojná. Jej radosť žiaľ pominie, keď zistí kto je jej nový konzultant. Maroš a Peter si spolu pripomínajú Kamilove narodeniny. Maroš chce od svojho najlepšieho kamaráta vedieť viac o Kamilovej smrti. Peter si je istý, že Kamil mal stopy, ktoré ho mali doviesť k pašerákom.

Vilma prezradí Roberte, že Ičo je do nej zaľúbený. Júlia nabáda Robertu, aby Ičove city ocenila. Roberta teda Ičovi navrhne, že by to mali spolu skúsiť. Oko pripravuje Iča na jeho prvý ľúbostný zážitok. Ičo sa pred rande bráni, nakoniec však s Robertou ide. Na rande sa však Roberte prizná, koho skutočne miluje. Hovorkyňa zoologickej záhrady ho prinúti, aby sa svojej láske vyznal z citov. O koho ide?

Všetko sa dozviete, keď budete sledovať premiérovú epizódu ZOO už dnes o 20:35 na JOJke!