Čo má Šebová spoločné s Robertou zo ZOO? Som „naspídovaná“, život ma prinútil

Viac prezradila v rozhovore.

Zuzka Šebováseriáli ZOO stvárňuje všetečnú a snaživú, prehnane motivovanú hovorkyňu našej zoologickej záhrady, ktorá svojimi nápadmi lezie všetkým ostatným zamestnancom na nervy. Je ťažké pochopiť zmýšľanie mladej Roberty, čo je hlavnou prekážkou v jej medziľudských vzťahoch na pracovisku, no práve herečka svojej seriálovej hrdinke rozumie najlepšie. „Od začiatku mi bola veľmi sympatická a nemala som problém s tým, že bude iným nesympatická. Aspoň mám čo hrať a môže tam dôjsť k tomu zlomu, že ju začnú mať radi.“

Zuzka má pochopenie aj pre Robertine motívy: „Vie, prečo to robí. Robí to preto, aby sa jej podarilo zohnať čo najviac peňazí pre zvieratká, na jedlo a všetky tieto veci. Jedna vec je starať sa o zvieratká a druhá je z niečoho žiť a mať peniaze aj na výplaty. Ona to berie cez toto a preto je asi aj taká premotivovaná, lebo chce, aby ZOO aj zarábala.“  Aj keď je Roberta veľmi odlišná od postáv, ktoré doposiaľ obľúbená herečka hrala, našla si niečo, čo má s hovorkyňou zoologickej záhrady spoločné ona osobne. „Aj ja som taká naspídovaná. Život ma prinútil byť taká zrýchlená trochu. Je mi veľmi sympatická a mám ju rada,“ dodáva Zuzka.

Pozrite si rozhovor so Zuzkou Šebovou, v ktorom si zaspomínala aj na nakrúcanie upútaviek v Nemecku a nezabudnite, že ZOO môžete sledovať od pondelka do stredy o 20:35 na JOJke! Ak ste zmeškali niektorú z epizód v premiére, nájdete ich v našom archíve zadarmo!