Pýtate sa na Facebooku: Ako sa nakrúcala scénka v klietke s tigrom?

Odpoveď nám dal samotný režisér seriálu ZOO.

Zápletka s tigrom, s ktorým skončili za jednými „mrežami“ hneď dvaja herci zo seriálu ZOO, dvihla adrenalín nejednému divákovi pri obrazovkách. Viacerí fanúšikovia televízie JOJ sa nás pýtali na oficiálnom facebooku seriálu, ako sa táto scénka nakrúcala. Jednoduchá odpoveď znie, že počas výroby v ten deň mali zvýšení adrenalín v krvi nielen režisér Braňo Mišík a herci, ktorých sa to priamo dotýkalo, menovite Janko KoleníkPali Šimun, ale aj všetci prítomní na pľaci. Znamená to, že boli herci v ohrození života? Ako prinútili tigra, aby sa správal podľa predstáv štábu? Vaše otázky sme položili najkompetentnejším – samotným seriálovým tvorcom.

Scénu režíroval Braňo Mišík, ktorého poznáte zo seriálu z retrospektívnych záberov ako Petrovho zosnulého kamaráta Kamila. „Toto nakrúcanie bolo obzvlášť náročné, pretože sme dali do kontaktu herca s tigrom. Všetko je to o smeroch a uhloch pohľadu, ale hercov sme reálne na chvíľu ohrozili. Celkovo je to kombinácia odvážnych momentov a filmovej mágie,“ prezradil režisér. A nakoľko spolupracoval pri výrobe zvierací herec? „Reakcie tigra nie sú vec tréningu, ale skôr vec náhody a trochy šťastia,“ odvetil Mišík.

Do budúcna vám vieme sľúbiť, že seriál ZOO bude naďalej prinášať zaujímavé aj napínavé momenty so zvieratami. Sledujte nás od pondelka do stredy o 20:35 na JOJke!

Zaujíma vás niečo ohľadom nášho seriálu? Pýtajte sa na oficiálnom facebooku ZOO!