Spomienky na Afriku: Ukážeme vám, ako sa nakrúcal slovenský seriál na najstaršom kontinente!

Tvorcovia si odniesli veľa zážitkov.

Najnovší seriál televízie JOJ so sebou na vaše obrazovky prinesie hneď niekoľko noviniek, ZOO sa totiž nakrúca nielen so zvieratami a v prostredí skutočnej zoologickej záhrady, ale náš štáb kvôli výrobe cestoval na dva týždne na africký kontinent. Vďaka práci, ktorú sa im podarilo odviesť za skutočne krátky čas, sa v seriáli môžete tešiť na nádherné zábery aj cudzokrajných hercov. 

Aký je najstarší kontinent z pohľadu nášho režiséra Braňa Mišíka? "Afrika v sebe nesie obyčajnosť, srdce vo svojom základe. Je nevyspytateľná a nádherná," hovorí Braňo. Herec Ján Koleník má zasa najlepšie spomienky na obyvateľov: "Ľudia boli veľmi príjemní a ústretoví, ponúkali nám suveníry." Niektorí z nich si v seriáli zahrali. Ale viac sa už dozviete z videa, prvého v sérii MAKING OF. Sledujte JOJku, ZOO štartuje už 11. januára a ďalšie časti making of vás čakajú najbližšie dni!

?theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Viete, aký zvuk vydávajú žirafy? Odpoveď vám dá Janko Koleník na oficiálnej facebookovej stránke seriálu, dajte nám svoj LIKE práve teraz!