Poznáte ju ako prostorekú čašníčku Ruženku z Paneláku, v ZOO hrá úplne inú postavu

Viac prezradila Dominika Richterová.

Dominiku Richterovú si diváci televízie JOJ a najmä fanúšikovia seriálu Panelák pamätajú ako mierne prostorekú čašníčku Ruženku z poslednej série. V novom projekte televízie, v seriáli ZOO ju uvidíte ako jednu z hlavných hrdiniek príbehu, seriálovú sestru Táničky Pauhofovej, Luciu Trnovskú. Lucia je popletená, bláznivá, spoločenská - úplne iná ako jej sestra Dominika v podaní Táni. Ako sa k tejto postave Dominika dostala? “S Braňom Mišíkom som spolupracovala už dávnejšie, on mi spomínal, že by mal pre mňa rolu. Neskôr som dostala pozvánku na  konkurz," hovorí Dominika.

Z účinkovania v seriáli má mierne zmiešané pocity, za jej obavy môže pretovšetkým rešpekt a pokora voči príležitosti, ktorú dostala. "Teším sa z toho, lebo takúto veľkú rolu som ešte nedostala, ale zároveň z toho mám aj strach, ako to dopadne, ale verím Braňovi a takisto aj režisérovi Ivanovi Predmerskému, že to ustriehnu,” prezrádza mladá herečka.

A prečo by mal byť podľa Dominiky seriál ZOO úspešný? “Ja si myslím, že v prvom rade tam je vynikajúce obsadenie hercov - s ktorými sa stretávam a hrám, ale aj tí, s ktorými sa nestretávam. V druhom rade je to vynikajúci žáner a krásne prostredie, zvieratká. Myslím, že sa to bude páčiť mladým aj starším,” odpovedá šarmantná herečka. 

Jej postavu ako aj samotný seriál si zaručene obľúbite! ZOO štartuje už 11. januára na JOJke, sledujte nás pre viac informácii a dajte svoj LIKE našej oficiálnej stránke na facebooku!

Rozhodne sledujte

?theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">oficiálnu stránku ZOO na facebooku, denne sa tam dozviete zaujímavosti o seriáli, ale aj o zvieratkách. Dominika Richterová nám napríklad prezradila niečo o tučniakoch. Vedeli ste, že sú to veľkí romantici?

Ak ste si sympatickú herečku Dominiku Richterovú obľúbili, môžete sledovať jej oficiálny fanpage na facebooku!