Kosmáč Mišo je riadny nezbedník: Malá opička má občas poriadne herecké maniere

Patrí predsa k hlavným hrdinom seriálu!

Súčasťou nového projektu televízie JOJ, seriálu ZOO, ktorý štartuje už tento pondelok o 20:35, budú nielen tradičné herecké hviezdy, ale aj zvieratá-herci, ktoré budú mať vlastné príbehy a osudy. Jedným z nich je aj kosmáč Mišo, opička, s ktorou najčastejšie hráva herec Ján Koleník, predstaviteľ Petra Baláža. “Mišo je malá vrecková opička. Pripomína opičku z kolotočov na gumičke. Je veľmi hravý, neposedný, nepokojný - ako opička. Ja ho obdivujem, lebo scenáristi mu vymysleli veľkú linku a on to musí hrať. Keď sa mu to nechce hrať, mi mu to musíme celé prepísať. Jeho texty povieme my,” hovorí o svojho vreckovom hereckom kolegovi Koleník. 

So zvieratami to skutočne nie je jednoduché. Jediný dôvod nie je ich správanie, pretože zvierací herci majú tiež svoje povinnosti, okolo ktorých sa musí vystavať nakrúcanie seriálu. “Ďalšia vec je, že tie zvieratá majú tiež záväzky. Ja môžem nakrúcať niekedy napríklad do desiatej, lebo mám skúšku v divadle. Opica niekedy môže len do ôsmej, lebo má predstavenie niekde za Prahou a musí byť prevezená. Niekedy je to s nimi náročnejšie ako s hercami,” dodáva Koleník.

Nezmeškajte štart seriálovej novinky, ZOO začína v pondelok o 20:35 na JOJke!

Viac o kosmáčovi Mišovi sa dozviete, keď si kliknete do sekcie POSTAVY! Tam nájdete aj ďalších hrdinov seriálu, vrátane tých zvieracích.

?theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Už ste počuli, že sa potkany dokážu smiať? Nie, tak poďte na facebook ZOO a dozviete sa viac zaujímavostí zo sveta zvierat!