Braňo Mišík režíroval v seriáli ZOO vlastnú smrť: Pozrite si, ako prebiehalo nakrúcanie!

Ukážeme vám zákulisie výroby v Afrike.

Verní fanúšikovia a diváci televízie JOJ ho poznajú ako muža za kamerou, ktorý stojí za úspešnými seriálovými projektmi. Braňo Mišík je predovšetkým režisér no v seriáli ZOO urobil výnimku a postavil sa aj pred kameru. Zahral si na horúcom africkom kontinente postavu Kamila, ktorého smrť doviezla dobrodruha Petra nazad na Slovensko. Prečo sa rozhodol, že sa zhostí naraz nielen režisérskej, ale aj hereckej úlohy? „Odpoveď na to, prečo som si zahral v ZOO, je veľmi jednoduchá. Do Afriky cestoval obmedzený počet osôb a museli si zahrať všetci, čo mali ruky a nohy,“ odpovedá priamo náš pán režisér.

Pre mnohých by takýto zážitok znamenal skôr traumu, no Braňo prežíval nakrúcanie s úsmevom. „Keby som si mohol takto odrežírovať smrť v reálnom živote, bolo by to geniálne. Len som si ľahol na zem, povedal som o tri štart. Na záver som povedal stop a s úsmevom som vstal zo zeme,“ hovorí o nakrúcaní hereckej smrti, ktorú si zároveň aj „odrežíroval“.  Uvidíme ešte niekedy režiséra pred kamerou v rámci spomienok na Afriku? Odpoveď nás čaká v samotnom seriáli, sledujte ZOO, pokračuje už v pondelok o 20:35 na JOJke!

?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Páči sa vám titulná skladba k seriálu ZOO? Adam Ďurica nám ju zahral na mandolíne, pozrite si video na facebooku!