Lucia je na nervy: Peter sa po prvom rande neozýva, nemá o ňu záujem?

Možno má úplne iný dôvod...

Lucia prepadá panike po úspešnom rande, ktoré absolvovala s dobrodruhom Petrom. Síce im spolu bolo viac než dobre, on sa nejako nemá k činu a neozýva sa jej. Znamená to, že o ňu nemá záujem? Vôbec nie, myslí na ňu a najradšej by bol zasa s ňou, ale žiaľ, musí čeliť iným problémom. Prišiel mu šokujúci email z Afriky, ktorý komplikuje situáciu, no on je rozhodnutý, že sa pátrania po Kamilovom vrahovi nevzdá. Nakoniec si na Luciu predsa len nájde čas, no keď to zistí Dominika, dá to mladšej sestre poriadne vyžrať...

Stano si pred Helgou vymýšľa, že Zoli je na kuchárskom kongrese. Musí však informovať aj zvyšok ZOO, aby každý klamal rovnako. Jeho plány však nedopadnú podľa jeho predstáv. Helge netrvá dlho, kým zistí ozajstnú pravdu o tom, kde sa Zoli práve nachádza.

Vilme, vedúcej obchodu so suvenírmi v ZOO, v kase chýba tržba. Rozhodne sa radikálne zakročiť a nastavuje v obchodíku pascu, aby zistila, kto jej berie peniaze. Je poriadne prekvapená, keď nakoniec zistí, kto jej poťahuje bankovky z pokladne. Kto je náš veľký zlodej?

Sledujte ZOO, odpoveď sa dozviete v premiérovej epizóde dnes o 20:35 na JOJke!