zoo - filadelfi

Je polovník Filadelfi horúcou stopou v Petrovom pátraní? Musí to zistiť na vlastnú päsť!

Čo odhalí?

Po akcii s tigrom má Peter vo svojom pátraní po Kamilovom vrahovi nového podozrivého. Vie, že ak odhalí pašovateľov z Afriky, je na stope vrahovi svojho dobrého kamaráta. Polovník Filadelfi, ktorý prišiel do zoologickej záhrady na pomoc počas problémov s tigrom, sa mu nepozdáva, aj keď ho zoológ Maroš presviedča, že je to hlúposť. Podľa neho je polovník bezvýznamný pre Petrovo pátranie, Peter si však povedať nedá, navštívi Filadelfiho u neho doma. Čo sa mu podarí zistiť?

Na presviedčanie kolegov zo ZOO sa sekretárka Júlia rozhodne, že dá Ičovi predsa len šancu. Ich spoločné rande však dopadne absolútnym fiaskom a zapríčiní to zlomyseľná lama, ktorá Júliu opľula. Júlia sa bojí, že kvôli nejakej lame prišla o frajera a chce sa za opľutie pomstiť. No táto snaha je márna...

Dominika sa rozhodne odmietnuť Zdenov návrh. Alena ju povzbudzuje, aby to s prácou nevzdávala. Ona odrazu dostane spásonosný nápad. Podarí sa jej so zlomyseľným školiteľom vybabrať? Sledujte ZOO v premiére dnes o 20:35 na JOJke!