zoo - zoli a probačná

Zoli uviazol vo vlastných klamstvách: Helga ho prichytí s probačnou v chúlostivej polohe!

Dostane z neho konečne pravdu?

Zoliho situácia sa čoraz viac komplikuje. Nie je ľahké pred vlastnou priateľkou predstierať, že sa nič nedeje, keď máte súdom pridelené domáce väzenie. On však robí, čo môže. Vykrúca sa z každej situácie a spí v práci, čo sa Helge tiež nepozdáva. Tentoraz je problémom monitorovací systém, ktorý má pripevnený na nohe. Zoli sa snaží Helge vysvetliť, čo to má na nohe. Klame až sa práši!! Helga mu to zožerie, no problém nastane, keď Helga pohne prístrojom na monitorovanie...

Helga zažína mať podozrenie – myslí si však, že Zoli má nejakú druhú milenku. Utvrdí ju v tom aj telefonát, ktorý zachytí. Nevie ale, že ide o probačnú pracovníčku. Zoli sa snaží náramku zbaviť, všetko však vyvrcholí inak, ako predpokladal a asi sa už nemôže dlhšie skrývať za klamstvá. Ide o všetko, keď ho Helga prichytí s probačnou pracovníčkou v mimoriadne chúlostivej polohe. Bude ďalej klamať alebo konečne povie pravdu?

Peter chce zistiť, do akej miery je poľovník Filadelfi zapletený do pašovania rohov. Maroš si myslí, že najdôležitejší článok v ilegálnom obchode so zvieratami sú preparátori trofejí. Peter je presvedčený, že v tom majú prsty Slováci. Navštívi cestovku, ktorá sprostredkováva poľovačky, aby získal čo najviac informácií. Alena by potrebovala na víkend voľno. Dominika to za Alenu vezme, aby mohla Alena byť so svojím synom. Na druhý deň túžobne očakáva príchod svojho syna Šimonka. Vyzerá to však, že sa ho nedočká.

Sledujte ZOO dnes o 20:35 na JOJke!