ZOO - mikuláš a denisa foto

Vekový rozdiel nie je prekážkou: Dá sa Mikuláš dokopy s dcérinou kamarátkou?

Všetko tomu nasvedčuje.

Mikuláš organizuje stretnutie poľovníkov a pozve naň aj Petra. Ten pozvanie prijme iba preto, aby mohol pokračovať vo vyšetrovaní – v snahe zistiť Kamilovho vraha a odhaliť pašerákov z Afriky. Na akcii usilovne vyzvedá, ktorí poľovníci sa zaujímajú o Afriku a predovšetkým o lov nosorožcov. Mikuláš žiada dcéru Luciu, aby dohodila na brigádu na poľovnícku akciu jej kamarátku Denisu. Denisa ponuku príjme a zacíti príležitosť. Na párty začne otecka svojej kamarátky zvádzať. Podľahne Mikuláš jej návrhom?

Štrajk zamestnancov zoologickej záhrady má svoje ovocie. Stano cíti, že sa musí podvoliť hlasu väčšiny a búriacim sa ľuďom vyhovie. Dovolí, aby sa Alena vrátila. Tá však riaditeľa ZOO nevypočuje. Trvá na tom, že do zoologickej záhrady sa už nikdy nevráti. Dominika jej pomáha pohnúť sa iným smerom a spolu hľadajú pre Alenu novú prácu. Stanova žena Silvia však okamžite ponúka riešenie. Chce, aby Alena pracovala v jej kvetinárstve. Vezme Alena túto pracovnú ponuku?

Miro zistil, že jeho žena berie antikoncepciu a to aj napriek tomu, že sa pokúšajú o ďalšie dieťa. Obviní ju z toho, že ho podvádza s niekým iným. Ľudka však má na nasadenie antikoncepcie iné dôvody. Prizná sa svojmu mužovi? Sledujte ZOO v premiére dnes o 20:35 na JOJke!