Dominika a Juraj tvoria pár snov: Na výročie si pre ňu pripravil obrovské prekvapenie!

Ich lásku im môžeme závidieť.

Fanúšikovia seriálu ZOO a niekdajší diváci Paneláku veľmi dobre vedia, že herečka Dominika Richterová tvorí v súkromí pár s hereckým kolegom a spolužiakom z vysokej školy, Jurajom Bačom. Mnohí z vás ale asi nevedia, že pár tvoria už tri a pol roka a zamilovanosť im môžu závidieť mnohí z nás. „ Juraj je veľký romantik. On je taká tá dobrá duša, to srdiečko. Hocikedy v lete ide lesom a zbadá kvety alebo lesné jahôdky, tak mi ich prinesie. Neprejavuje tú lásku iba vtedy, keď sa to má, ale aj vtedy, keď to cíti a keď ma chce potešiť,“ prezradila nám počas valentínskeho fotenia Dominika.

Aj v televízii JOJ sme zažili prejav Jurajovej džentlmenskej stránky, keď na posledný deň nakrúcania Paneláku priniesol všetkých ženám zo štábu symbolickú ružu na rozlúčku. Dominika sa však teší jeho bezvýhradnej priazni. „Keď som hrala predstavenie Ôsmy svetadiel, tak mi každý týždeň posielal SMS-ku s hádankou. To sa vlastne blížilo k nášmu výročiu a ja som vlastne vždy musela uhádnuť jedno písmenko. Na konci predstavenia mi prišla obálka a tam som musela vylúštiť tú hádanku a tam bol výlet do Londýna na predstavenie Fantóm opery, ktoré zbožňujem. To bolo veľmi romantické,“ hovorí Dominika.

Samotného Valentína však táto zamilovaná dvojica prehnane neprežíva.  „Láska by sa mala prejavovať hocikedy inokedy, nielen na Valentína, pretože ľudí milujeme každý deň, nielen na Valentína. My budeme určite spolu, dáme si pohár šampanského, možno si pozrieme film. Nemusí to byť veľká romantika, dôležité je, že budeme spolu,“ dodáva Dominika na záver. Celý rozhovor s obľúbenými hercami si môžete pozrieť vo videu a nezabudnite, že seriál ZOO môžete na JOJke sledovať od pondelka do stredy o 20:35!

Fotky z valentínskeho fotenia nájdete na oficiálnom facebooku seriálu ZOO!