ZOO - afrika dominika a peter 2

Peter a Dominika sa v Afrike až príliš zblížia: Čo sa medzi nimi stane?

Lucii sa to nebude páčiť.

Peter sa s Dominikou čoraz viac zbližuje v Afrike. Najprv si ju získal tým, že ju zachránil pred krokodílmi, tentoraz sa zasa prejaví ako hrdina, podarí sa mu zbaviť jej masajského nápadníka. Obaja vedia, že čas v Afrike sa im kráti, preto sa Peter rozhodne vyskúšať, či je Dominika schopná konať aj spontánne. Vyprovokuje ju k šialenému nápadu, ktorý ich dovedie až k nečakanému zblíženiu. Čo sa medzi nimi stane?

Naozaj to bola posledná kvapka. Potom, ako Miro napadol Ľudkinho šéfa z banky, rozhodla sa ona konať. Celej rodine povie, čo je Miro zač. Vzápätí Mirovi oznámi, že podala žiadosť o rozvod. Silvia má výčitky, že ako matka zlyhala. Mira však ešte v rovnaký deň čaká ďalšia zlá správa, ktorú tak ľahko nestrávi...

Tajomník posiela ďalšiu otrávenú potravu pre zubry. Ičo sa z kontaminovaného ovocia ponúkne. Je mu poriadne zle, no myslí si že ešte stále z trávy. Pochopí niekto, že je spojenie medzi Ičovou nevoľnosťou a ovocím pre zubry? Všetko sa dozviete, keď si zapnete televíziu JOJ dnes o 20:35, vysielame premiérovú epizódu ZOO!