ZOO - finále

Veľké finále seriálu ZOO: Opustí Peter Dominiku kvôli Afrike?

Príbehy hrdinov sa uzavrú už dnes.

Situácia v ZOO je vážna – do priestorov zoologickej záhrady sa dostal diplomatov poskok a zháňa pašované rohy nosorožcov, do cesty mu však vstúpil Peter s Marošom. Sú síce v presile, no pašerák má v rukách zbraň a namieri ju na Petra. Našťastie sa Peter dočká nečakaného záchrancu, celú situáciu vyrieši nosorožec Edo. Pašeráka spacifikujú, no Peter nie je spokojný. Potrestaný musí byť predovšetkým diplomat. Ako porieši jeho?

Keď je kríza zažehnaná a boj nad pašerákmi vyhratý, Peter sa pomaly začína lúčiť so ZOO. Starostlivosť o milované nosorožce odovzdá Ičovi, ťahá ho to totiž do Afriky. Dominika sa obáva, že ju chce opustiť. Chápe ale, že ho okrem nej na Slovensku nič nedrží. Aké sú Petrove skutočné úmysly?

Do ZOO prichádza  aj Fičíková, ktorá má na riaditeľa veľkú prosbu. Najprv s ňou nechce hovoriť, no Mikuláš ho presvedčí, aby sa zmierili a zakopali vojnovú sekeru. O čo Fičíková Stana žiada? Príbehy vašich obľúbených hrdinov sa uzavrú už dnes, sledujte preto finále seriálu ZOO na JOJke o 20:35!

Autor: František Kozmon