zoo - naj momenty

Dojímavé, vtipné aj romantické: ZOO bola plná jedinečných momentov!

Toto sú tie naj.

Seriál ZOO ukončil svoju púť veľkým finále po takmer šiestich mesiacoch vo vysielaní televízie JOJ. Na naše a hlavne vaše obrazovky priniesol novinky, ktoré ste v predchádzajúcich projektoch nevideli – priniesli sme vám krásne prostredie zoologickej záhrady, nakrúcali sme s úžasnými zvieratami a vzali sme vás až do exotickej Afriky. V ZOO nebola nikdy núdza o silné momenty, zvraty, ale hlavne o krásne okamihy, na ktoré tak ľahko nezabudneme. Rozhodli sme sa vám ich pripomenúť krátkymi videami:

Bláznenie vo fontáne –  boli časy, kedy Peter našiel radosť s Luciou a ona si myslela, že našla toho pravého...

Vzťah Riška a kosmáča Miška – keď ho prvýkrát uvidel vo svojej izbe, takmer vyletel z kože a hlavne z dverí, postupom času sa však stal jeho najlepší spoločník a nebolo pre Riška nič ťažšie, ako keď sa s ním musel rozlúčiť.

Bozk Iča a Júlie – predstavovali dva odlišné svety, on sám si dobre uvedomoval, že krásna sekretárka riadteľa je „iná liga“ a predsa, keď jej ukázal, aký je milý, pozorný a dobrý, neodolala a zamilovala sa práve do obyčajného ošetrovateľa.

Nikam už nechoď – Majka si toho vďaka Marošovi prežila dosť a zdalo sa, že ich vzťahu je definitívne koniec aj napriek tomu, že priviedla na svet ich druhého potomka. Preto nebolo medzi nimi dvoma krajšej chvíle, ako keď mu povedala, aby už nikam nechodil...

Bozk v bazéne – Peter a Dominika predstavovali od začiatku tiež poriadne protiklady, ktoré sa však napriek všetkému priťahovali. V krásnej Afrike už nedokázali viac udržať to, čo bolo nevyhnutné a zblížili sa viac, ako chceli.

Ak ste zmeškali finále seriálu, všetky epizódy ZOO nájdete v našom archíve zadarmo!